Om oppholdet

 PRAKTISKE OPPLYSNINGER HVIS DU SKAL BO I LEILIGHET (eget avsnitt om vårt nye leilighetskompleks Las Dunas):

-Det blir vasket og skiftet sengeklær en gang pr uke. Ved opphold i en uke blir det ikke vasket.
-Det er en liten"startpakke" med toalettpapir og oppvaskmiddel.  Ellers må slikt kjøpes inn av hver enkelt etter behov. Internett er installert og inkludert i prisen, og det er TV med utenlandske kanaler.
- Det er 1-2 håndklær per pers i leiligheten. Det er meningen at man vasker håndklær selv. Du kan spørre i resepsjonen på hotellet om flere håndklær om det blir helt nødvendig.

-Søppel kastes i containere som er utplassert i tilknytning til hvert bygg/område.
-IKKE sett nøkkelen på innsiden av døren (gjelder ikke Las Dunas). Hvis du smekker igjen døra med nøkkelen i låsen får du ikke åpnet den igjen. Man trenger ikke å låse fra innsiden da det er smekklås, men lås likevel med nøkkelen fra utsiden når du forlater leiligheten.
-Sjekk at varmtvannstanken står på max.

-Ved feil eller mangler i leiligheten kontakter du resepsjonen på hotellet. Vaktmester kommer normalt ganske kjapt og ordner opp.

INNSJEKK/UTSJEKK

SportsEvent ordner med innsjekk/utsjekk og henting av nøkler, men vi må ha et pass pr. leilighet som vi kan vise frem. Levering av pass ordner vi etter at du har ankommet.

- Innsjekk tidligst 15.00, men vi prøver å få ordnet tidligere innsjekk ved tidligere ankomst.

- Utsjekk er senest kl. 11.00. Hvis avreise er senere enn dette forsøker vi å få til senere utsjekk.

Vi kan imidlertid ikke garantere for tidligere innsjekk eller senere utsjekk.

VIKTIG:

Ta hensyn til andre beboere og unngå unødvendig bråk og uro. Spesielt etter kl. 23.00.

Sluttrengjøring er inkludert i prisen, men søppel må kastes før avreise.

LAS DUNAS: Her sjekker alle ut og inn selv da det er egen resepsjon. Resepsjonen må ha kopi av alle pass. I stedet for nøkler får alle utdelt nøkkelkort.

 

HVIS DU HAR BESTILT OPPHOLD PÅ SELVE HOTELLET:

- Rengjøring hver dag. Du kan henge ut ”ikke forstyrr” hvis du ikke ønsker rengjøring.

- Frokostbuffet er inkludert.

- Internett inkludert, men raskere nett kan kjøpes.

- Du sjekker inn og ut selv i resepsjonen

 

INFO UNDER OPPHOLDET:

Nytt fra 2017 er at vi har opprettet en egen facebookside for info om planlagte sykkelturer, transfertider osv under oppholdet. Dette er en lukket gruppe, så du må be om å bli medlem av gruppen. Du kan melde deg ut eller inn av gruppen når du vil. De som ikke har facebook kan melde fra ved ankomst så vi kan bli enige om alternative måter å gi info på.

Her er link til facebooksiden

 

LEGE:

Tlf til Oliva Novas lege er 617 350 036. (Har ikke vakt hele døgnet)

Det er 24 timers legevakt i Oliva by  (4 km). Ta kontakt med oss ved behov for å dra dit.

Ved alvorlige og akutte tilfeller ringer du nødnr. 112

 

SHOPPING/ INNKJØP AV DAGLIGVARER:

Det er en liten Supermercado på Centro Comercial inne på området (åpent 09.00-14.00 og 17.00-20.00) og ca 400m fra Las Dunas, men det blir mulighet for å dra inn til en større butikk ved at vi kjører skytteltrafikk enkelte kvelder. Info om tider kommer på oppslagstavla. Ev. kan dere ta kontakt og spørre om vi har mulighet til å kjøre utenom disse tidene. Det er 10 min. taxitur til et stort kjøpesenter ( La Marina, Ondara) hvis du ønsker å dra dit for annen shopping.

LAS DUNAS: Det er et Supermercado ca 300m fra Las Dunas som er åpen alle dager.

PS Butikkene er stengt på søndager, men den lille butikken på området har samme åpningstid som på hverdager.

 

KONTANTER:

Du bør ha litt kontanter her nede da enkelte ikke tar kortbetaling når man skal kjøpe lunsj under sykkelturen. Det er en minibank på Centro Commersial som det er mulig å ta ut penger i. Det er fullt mulig å ta ut flere steder når du er ute å sykler også.

 

SYKKELTURER: Hver dag kl.10.00 (tidspunkt kan avvike enkelte dager, følg med på infosiden på facebook hver dag) er det oppmøte ved resepsjonen på Las Dunas hvis du vil være med på fellesturer. De fleste dager settes det opp en tur der en fra SportsEvent blir med. Det er selvsagt frivillig om man blir med på denne turen eller avtaler en tur med andre. Info om turplaner kommer på facebook vanligvis 2 dager før eller senest kl. 19.00 dagen i forveien.

 

DRIKKEVANN: Du kan drikke vann fra kranen, men vi anbefaler å kjøpe vann.

 

RESTAURANT/PUB/BAR INNEN GANGAVSTAND:

Det er en buffètrestaurant og en smårettrestaurant i hovedbygningen på hotellet. Inne på bassengområdet til hotellet finner du restaurant ”El Olivo” og en pub som er åpen enkelte kvelder.

I klubbhuset til golfklubben er det restaurant, men den stenger ca. 19.00.

På Centro Comercial er det 3 restauranter, og det er èn ca. 200 m sør for Centro Commercial.

Hvis man følger vegen rett sørover (langs sjøen) fra hotellet er det tre restauranter ca. 10 min. gange fra hotellet og ca like langt fra Las Dunas. Noen av disse restaurantene er ikke alltid åpen.

MED UTGANGSPUNKT FRA LAS DUNAS: På hestesenteret like ved er det en ny flott restaurant og et discotek, men disse er åpen bare når det er sprangridingsstevner. Det er også noen restauranter i gangavstand nede ved stranden. Det tar 20-25 min å gå til Centro Commersial eller hotellet. Til hotellet følger man en veg parallelt med stranden.

Det er også mulig å bestille frokost/halvpensjon både på hotellet og Las Dunas.

 

RESTAURANTER HVIS MAN TAR EN TAXITUR

Du kan ta taxi inn til Oliva (4 km) eller Denia (18 km). Denia har størst utvalg av restauranter.

Hvis du tar taxi til Denia får du ikke bestilt retur med samme taxi.

Restaurante BB Grill. Adresse Valencia 56, VERGEL (ca. 5 km) kan også være et greit valg. Der er det også en Japansk buffetrestaurant  som vi anbefale på det sterkeste.

Ellers er det masse restauranter i områdene og i landsbyene rundt Oliva Nova.

 

TAXI/LEIEBIL:

Ønsker du å bestille taxi eller leie bil får du ordnet dette i resepsjonen på hotellet

 

SPA, TRIMROM, MASSASJE  (I UNDERETASJEN PÅ HOTELLET):

Inngang til trimrommet koster 10 euro pr dag og spaanlegget 15€ pr dag.

Månedskort trimrom eller spa koster 55 €. Samlet 80€

Bor du på hotellet er det gratis inngang hvis du skal kun i trimrommet. Bor du i leilighet har du en gratis inngang.

Du må si fra om at du reiser med SportsEvent for å få disse prisene. De har også forskjellige typer massasje som kan bestilles. 

LAS DUNAS: Her er det et lite oppvarmet innendørsbasseng og et lite trimrom som alle kan bruke fritt. Det er også en egen padelbane (minitennis) som koster 20€ per time å leie.

 

ANDRE AKTUELLE AKTIVITETER:

Det er tennis og padel på Oliva Nova, og utendørs Gokart ca. 2 km unna.

Ønsker du en avveksling med padling langs flotte klipper og små strender kan vi ordne med dette også.

Selvfølgelig er golf også et alternativ, men der kan det være vanskelig å få starttider.

 

SYKKELLEIE:

For de som skal leie sykkel blir det utlevering av sykkel så snart som mulig etter ankomst. Dette avtales nærmere når du ankommer Oliva Nova. Kontrakt for leie skrives på forhånd eller når du får utlevert sykkel. Det er mulig å betale en forsikring mot skade for de som ønsker det. Du må ta med egne pedaler som passer til dine sko. Det er slange, enkelt verktøy og pumpe på de syklene vi eier selv, men det er ikke på alle de jeg må leie inn i tillegg. Anbefaler uansett alle å ta med ekstra slanger for å ha i reserve. Hvis du tenker å sykle noen turer alene er det også sikrest å ta med umbrakosett og ei lita pumpe eller patroner. 

 

Representanter fra Sportsevent er tilgjengelig under hele oppholdet, men må ta forbehold om at vi ikke kan ta telefonen på dagtid hvis vi er ute å sykler.