Fotball

Les våre referanser på treningsleir fotball nedenfor.

Ranheim Toppfotball

Vi i Ranheim Toppfotball har i nå i to sesonger samarbeidet med Sporstevent når det gjelder treningsleir i Spania. Vi har valgt å dra til Albir i januar både i 2013 og 1014, og er svært fornøyd med oppholdene. Alt er godt lagt til rette slik at vi kan trene under gode treningsforhold på fine gressbaner. Vi har bodd på hotell som har gode fasiliteter og god mat. Vi kar rett og slett vært godt fornøyde!

Trond Nordsteien,
Trener Ranheim

Ranheim Toppfotball
Nidelv damer

Nidelv damer

En eminent reiseleder. All honnør til Are for en fremragende jobb hele uka. Han var tilstedet og hjalp til med alt vi måtte ønske. Håper han får ei tilbakemeldig på at Nidelv er særledes fornøyd med den jobben han gjorde som reiseleder for oss. Nidelv er veldig fornøyd med oppholdet i Belek. Gode sportslige resultater i et perfekt klima.

Grethe Enlid,
Nidelv Damer

Sykkel

Heimdal sykkel

Jeg var med på tur sammen med sykkellinja på Melhus VGS til Oliva Nova. Vi var der i to uker fra 31 januar 2014. Etter den tid tenker jeg nesten hver eneste dag på den fantastiske turen vi hadde og gleder meg til de neste turene jeg skal dit. Minnene er mange over den fantastiske naturen og de perfekte sykkelrutene som Sturla Johansen i SportsEvent hadde lagt opp til. Alt på denne turen stemte for min del der Sturla stilte opp for alle som var med oss i de to ukene vi var der! Var det feks. problemer med syklene så hadde Sturla gode kontakter i nærheten av Oliva hvor vi bodde, og syklene ble fikset samme dag.

Kan trygt anbefale Oliva Nova som bosted både når det gjelder standard og for ikke å glemme buffeten vi spiste hver dag med god variert mat! Jeg er en ivrig syklist som er "primus motor" i Heimdal sykkel med nesten 300 medlemmer. Jobber med tanken på å bestille en høsttur med gruppa mi, og håper da på å få med Sturla som guide/sykkeltrener/sjåfør/tolk:) og kompis. Med andre ord, denne turen må oppleves. Til slutt, vi hadde to uker med sol og tempen på dagtid lå på mellom 18-27 grader. Takker SportsEvent for et supert opplegg.

Mvh. Roger Nesshaug, Heimdal sykkel

Heimdal sykkel